A SMART kártya egy pontgyűjtő kártya, melyre pontokat gyűjthet, majd azt ajándékra beválthatja.


A Shell Hungary zRt. és a McDonald’s Magyarország befejezik a ClubSmart Program keretein belül történő együttműködésüket.
A McDonald’s éttermeiben a ClubSmart pontok 2017. március 31-ig gyűjthetők és válthatók be. 2017. április 1-jétől a ClubSmart kártyák, a McDonald’s részvétele nélkül, a megszokott módon használhatók pontgyűjtésre és pontbeváltására is.

Hogyan vehetek részt a ClubSmart programban?
Egyszerűen!
Mindössze kérjen egy kártyát, és töltsön ki egy jelentkezési lapot bármely magyarországi Shell töltőállomáson. Kártyájával azonnal megkezdheti a ClubSmart pontok gyűjtését.
Jelentkezési lapjának feldolgozása maximum 30 napot vesz igénybe. A jelentkezesi lap kitöltése után azonnal elkezdheti gyűjteni a ClubSmart pontokat a magyarországi Shell töltőállomásokon és a www.clubsmart.huweboldalon feltüntetett partnereknél. Ne felejtse el használni ClubSmart kartyáját, mert pontokat csak akkor gyűjthet, ha fizetéskor átadja az eladónak. A pontok utólagos felirására nincs lehetőség.
Online fiókja kétféleképpen hozható létre:
1. Amennyiben a jelentkezési lapon feltüntette e-mail címét, online fiókját automatikusan elkészítjük. Jelentkezési lapjának feldolgozásáról e-mailben küldünk értesítést. Az e-mailben hivatkozás is szerepel: amennyiben rákattint vagy bemásolja böngészőjébe, ClubSmart oldalunkra jut. Az oldal ellenőrzi e-mail címét, majd lehetőséget nyújt arra, hogy beállítsa jelszavát, és végigvezeti Önt a regisztráció állomásain. A folyamat során arra is felkérjük Önt, hogy ellenőrizze a papíralapú jelentkezési lapon megadott adatainak helyességét.
2. Amennyiben e-mail címét nem adta meg, nem készül online fiók az Ön számára. Ebben az esetben regisztrálnia kell a honlapunkon. Amennyiben a regisztráció során a megadja kártyaszámát, létrehozzuk online fiókját. A regisztráció során e-mailben hivatkozást küldünk Önnek. Amennyiben rákattint vagy bemásolja böngészőjébe, ClubSmart oldalunkra jut, amely ellenőrzi e-mail címét, majd lehetőséget nyújt arra, hogy beállítsa jelszavát, és végigvezeti Önt a regisztráció állomásain.
A regisztrációs folyamat végeztével mindkét esetben 48 óra elteltével használhatja online fiókjának összes funkcióját, és akár pontjait is beválthatja.

Hogyan gyűjthetek ClubSmart pontokat?
ClubSmart pontokat többféle módon gyűjthet:

1. Üzemanyag-vásárlás
Tankolással könnyen gyarapíthatja pontjait, hiszen minden liter pontot ér, az alábbiak szerint:
Az üzemanyag típusaClubSmart pontgyűjtés
Shell FuelSave 951
Shell FuelSave Diesel1
Shell V-Power 952
Shell V-Power Diesel2
Shell V-Power Racing3

Az üzemanyag típusaDupla vasárnap
Shell V-Power 954
Shell V-Power Diesel4
Shell V-Power Racing6

ClubSmart pontokat csak úgy gyűjthet, ha fizetéskor átadja ClubSmart kártyáját. ClubSmart kártya hiányában pontok utólagos jóváírására nincs lehetőség.

2. Pontgyűjtés ClubSmart partnereinknél
ClubSmart pontokat partnereinknél történő vásárlásokkal is gyűjthet. Folyamatosan bővülő partnereink listáját megtalálja weboldalunkon vagy az aktuális ClubSmart Ajándékkatalógusban a Shell töltőállomásokon.

3. Autómosás
Tökéletes választás a Shellnél mosatnia az autóját, mert a számtalan mosási program közül biztosan megtalálja az autójához valót. Ráadásul ClubSmart pontokat is gyűjthet. Az aktuális pontgyűjtési ajánlatot tekintse meg weboldalunkon vagy a Shell töltőállomásokon.

4. Pontgyűjtés a Shell Shopban
A pontgyűjtés soha nem volt ilyen egyszerű, mert a Shell Shopban minden vásárlása ClubSmart pontot ér! Minden elköltött 250 forint után 1 ClubSmart pontot írunk jóvá kártyáján. Sőt egyes termékek vásárlásakor extra mennyiségű pontot is gyűjthet. Aktuális pontgyűjtési ajánlatainkról tájékozódjon a Shell töltőállomásokon.
Próbálja ki a friss, minőségi alapanyagokból készített deli2go finomságainkat, válasszon ínycsiklandó ajánlatainkból! A deli2go termékek vásárlása esetén minden elköltött 250 forint után 2 ClubSmart pontot írunk jóvá. (Kivéve a fix pontkiadású termékeket.)

Hogyan válthatom be ClubSmart pontjaimat?
• Pontjait beválthatja bármely magyarországi Shell töltőállomáson a Shell Shop aktuális ajándékkínálatára.
• Bizonyos ajándékokat megrendelhet a töltőállomásainkon vagy a weboldalunkon is ingyenes házhoz szállítással. Ha az ajándékot online szeretné megrendelni, a pontok beváltásához online fiókkal kell rendelkeznie. Amennyiben Ön nem rendelkezik online fiókkal, itt létrehozhatja a sajátját.
• Válogasson partnereink ajánlatai között, amelyről bővebb információt talál a weboldalunkon illetve a partnereinknél.

Hogyan rendelhetek ajándékot?
Ajándékokat kétféleképpen rendelhet:

1. Online
Jelentkezzen be ClubSmart oldalunkra, válassza ki a kívánt ajándékot, és 30 napon belül házhoz szállítjuk.

2. Shell töltőállomáson
Keresse fel töltőállomásaink egyikét, és rendelje meg ajándékát.
Helyi töltőállomás keresése

Milyen ajándékokra válthatom be pontjaimat?
Kérjük, látogasson el Pontbeváltás oldalunkra, ahol megtekintheti aktuális ajándékainkat és ajánlatainkat.

Mennyi idő múlva kapom meg az ajándékomat?
Shell töltőállomásokon elérhető ajándékok: a Shell Shop kínálatához tartozó termékek azonnal átvehetők pontbeváltás után a Shell töltőállomásokon. Az állomásokon elérhető ajándékok a készlet függvényében változhatnak.
Ingyenes házhoz szállítás a megrendelt ajándékra: bizonyos ajándékokat otthonába vagy munkahelyére is kiszállítunk, ilyenkor a szállítási idő körülbelül 30 munkanap.
www.clubsmart.hu weboldalon és Shell töltőállomáson megrendelt ajándékaink kiszállítása ingyenes, kivéve, ha az Ajánlat termékkel kapcsolatos kupon megszerzésére vonatkozik, úgy előfordulhat, hogy a megszerezhető termék kiszállításáért a termék szállítója díjat számol fel a Tag részére, amely díjról és a kiszállítás feltételeiről a termék megrendelésekor az illetékes weboldalon található tájékoztatás. Partnereinknél megrendelt ajándékok a partnernél meghirdetett házhoz szállítási feltételek szerint kerül kiszállításra.

Miért nem kaptam meg az ajándékomat?
Az ajándékokat minden esetben a ClubSmart adatbázisban rögzített címre szállítjuk ki. Ezért az ajándékok megrendelése közben ellenőrizze címe helyességét, hogy az ajándék a megfelelő helyre érkezzen. A Működési szabályzat értelmében, amennyiben a ClubSmart kártyabirtokosnak a jelentkezési lapon közölt adata időközben változik, erről a ClubSmart Ügyfélszolgálatot értesítenie kell. A tévesen vagy hiányosan megadott adatok miatti késedelemért vagy nem teljesítésért a Shell Hungary Zrt. felelősséget nem vállal.
Címét a (06 1) 777 9001-es telefonszámon vagy online fiókja segítségével módosíthatja.

Más ajándék érkezett, mint amit rendeltem.
Kérjük, 14 munkanapon belül vegye fel a kapcsolatot a ClubSmart ügyfélszolgálattal, hogy kicserélhessük a terméket a megfelelő ajándékra.

Mennyi ideig érvényesek a ClubSmart pontok?
A ClubSmart pontok érvényességi ideje 3 év. Pontbeváltásnál a legrégebben megszerzett pontok kerülnek elsőként felhasználásra.
A 3 éven belül fel nem használt pontokat évente egyszer, a naptári év végén töröljük.

Tájékoztattam a Shell-t címem megváltozásáról, értesítéseik azonban még mindig a régi címemre érkeznek, vagy egyáltalán nem kapom meg azokat.
Kérjük, vegye fel a kapcsolatot a ClubSmart ügyfélszolgálattal a (06 1) 777 9001-es telefonszámon hétfőtől péntekig 8 és 17 óra között, vagy a smart@shell.hu e-mail címen. Ügyfélszolgálatunk ellenőrzi az adatbázisunkban szereplő címe helyességét, és szükség esetén módosítja azt.

Mi az a ClubSmart program?
ClubSmart hűségprogramunk révén ajándékokkal fejezzük ki köszönetünket azoknak, akik minket választottak.
Családi kártyák

Hogyan működnek a családi kártyák?
Családi programunkban részt vehet minden ClubSmart vagy ClubSmart Premium kártyabirtokos.
Maximum 5 ClubSmart kártya vonható össze egy pontgyűjtő családba (1 fő- es 4 társkártya). A főkártyához max. 4 társkártya csatlakoztatható.
Az 5 ClubSmart kártya közül csak 1 kártya lehet főkártya. A pontgyűjtésben az összes kártya részt vesz, azonban pontbeváltás kizárólag a főkártyával lehetséges.
Minden társkártyával gyűjtött pont automatikusan a főkártya pontegyenlegéhez adódik hozzá, tehát a társkártyák pontegyenlege a kártyahasználat során 0.
Ha egy kártyabirtokos úgy dönt, hogy társkártyaként csatlakozik egy pontgyűjtő családhoz, egyúttal elfogadja azon feltételt, hogy az összes általa gyűjtött pont a főkártya pontegyenlegéhez adódik hozzá, egészen addig amíg ki nem lép a családból, függetlenül attól hogy a társkártya ClubSmart Premium kártya vagy sem.
Amennyiben a társkártya ClubSmart Premium kártya, ugyanúgy nem lehetséges a kártyával a pontbeváltás, sem a Premium, sem a nem Premium ajándékokra.
Ha egy társkártya kiválik a családból, úgy az egyéni pontgyűjtést 0 ponttal kezdi meg, tehát a család tagjaként gyűjtött pontok mennyisége a főkártyán marad.
Ha a főkártya kiválik a családból, úgy az egyéni pontgyűjtést a család összes – társkártyák által is – megszerzett pontjaival folytatja.
Kártyacsalád létrehozása és megszüntetése e-mail vagy postai levél útján lehetséges az azonosító adatok megadásával. Pontos tájékoztatásért kérjük, hívja a ClubSmart ügyfélszolgálatot.