A Supershop egy kedvezménykártya, melynek segítségével vásárlásai után pontokat gyűjthet, emit később ajándékokra válthat be.

SuperShop törzsvásárlói kártya

A SuperShop törzsvásárlói kártya egy ingyenes plasztikkártya, amelynek segítségével pontokat gyűjthet a SuperShop partnerek közel 800 elfogadóhelyén. A pontokat pontfolyószámlán tartja nyilván a SuperShop.
A SuperShop törzsvásárlói kártya főbb tulajdonságai:
  • névre szóló,
  • ingyenes chipkártya és
  • törzsvásárlói kártya, ami
  • pontgyűjtésre és pontbeváltásra egyaránt alkalmas.

Ideiglenes SuperShop kártya

Ne várja meg a pontgyűjtéssel plasztik SuperShop kártyáját! Kezdje el gyűjteni a pontokat minél előbb a papír alapú SuperShop ideiglenes kártyával!
A kártyához bármelyik SuperShop elfogadóhelyen hozzájuthat – keresse a SuperShop állványokon található kártyaigénylőlapot, válassza le róla az ideiglenes SuperShop kártyát, érvényesítse és máris kezdje el gyűjteni a pontokat!
Mit kell tennie, hogy érvényes legyen ideiglenes SuperShop kártyája?
  • Válassza le az ideiglenes papírkártyát az igénylőlapról!
  • Kérjük, feltétlenül írja alá! Aláírás nélkül a kártya jogi okokból sajnos érvénytelen.
  • Első használatkor írja rá a dátumot a papírkártyára – ezt a pénztáros leellenőrzi. A dátum önnek lesz segítség, mert a papírkártya maximum 3 hónapig érvényes.
  • Adja oda a pénztárosnak a kártyát, így megkapja a vásárlása után járó pontokat!
  • Dobja be a kitöltött és aláírt kártyaigénylő lapot az üzletben található SuperShop gyűjtődobozba, vagy küldje be postacímünkre: SuperShop Kft., 1476 Budapest, Pf. 249. A végleges, plasztik SuperShop kártyát arra a címre postázzuk, amit ön a kártyaigénylő lapon megadott.
  • Amint megérkezett a végleges SuperShop kártyája, és az első vásárlásnál megjelent az ideiglenes kártyájával összegyűjtött pontja a plasztikkártya új egyenlegén, azonnal semmisítse meg az ideiglenes papírkártyát! Az addig gyűjtött pontokat automatikusan átvezetjük a végleges plasztikkártyára.
Ne felejtsen el plasztik SuperShop kártyát igényelni – hiszen az ideiglenes kártya csak 3 hónapig érvényes.
Igényeljen online plasztik kártyát itt, az ideiglenes kártyán található egyedi kód beírásával.
Igényeljen plasztik kártyát a beváltóhelyeken az igénylőlap kitöltésével és a gyűjtőládába történő bedobásával ill. postára adásával!
A végleges, névre szóló, plasztik SuperShop kártyát postai úton kapja meg, a kitöltött kártyaigénylő lap beérkezésétől vagy az online regisztrációtól számított 3 héten belül. A végleges kártyával már nemcsak gyűjteni lehet a pontokat, hanem be is tudja váltani őket az ország közel 800 elfogadóhelyén.

Gyűjtsön 200 SuperShop pontot az igényléssel!

Ha a megadja a telefonszámát és az e-mail címét is az igénylőlapon, akkor nemcsak a legfrissebb akciókról kap gyors tájékoztatást, hanem a kártyájával kapcsolatos fontos eseményekről is (például az elveszett kártyát megtalálták). A SuperShop 50-50 pontot ad e mezők kitöltéséért.
A második, marketingadatokat tartalmazó részt is érdemes kitölteni, mert az összes kérdésre hiánytalanul választ adókat 100 ponttal jutalmazzuk.

További kérdései maradtak?

Nézzük a leggyakoribbakat!
  • Az ideiglenes kártyán lévő kép partnerenként változó, de mindegyiket egyformán használhatjuk minden SuperShop partner összes elfogadóhelyén.
  • Ha 3 hónap alatt nem érkezne meg a plasztikkártya, hívja a SuperShop ügyfélszolgálatát a +36 1 481 6000 telefonszámon, vagy írjon az ugyfelszolgalat@supershop.hu e-mail címre.
  • 3 hónap után az ideiglenes kártya érvénytelenné válik, ha ön nem küldte/dobta be ez alatt az idő alatt a kártyaigénylőlapot. Az ideiglenes kártya nem pótolható, elvesztése vagy érvénytelenné válása esetén a pontok is elvesznek.
  • Ha már van plasztik SuperShop kártyája, kérjük, ne használjon ideiglenes papírkártyát! Mindenki csak egy érvényes SuperShop kártyával rendelkezhet.
  • Ha elvesztette vagy megrongálódott a plasztik SuperShop kártyája, kérjük, ne használjon ideiglenes papírkártyát. Nem szükséges kitöltenie új kártyaigénylő lapot sem. Hívja a SuperShop ügyfélszolgálatát, vagy írjon az ugyfelszolgalat@supershop.hu e-mail címre!
  • Társkártyát az ideiglenes kártyához sajnos nem lehet igényelni, de a végleges, plasztik SuperShop kártyához igen.
  • A PrimaNet online webáruházban, a Jegy.hu jegyértékesítő portálon,a NetPincér webáruházban, a Papírmadár üzleteiben, a BestByte webáruházban és a BestByte Allee üzletében, a REGIO JÁTÉK áruházakban, a Katedra Nyelviskola részt vevő helyszínein, a PremioTravel utazásszervező irodában az ideiglenes kártya használata nem lehetséges. SuperShop pontot gyűjteni csak végleges plasztik SuperShop törzsvásárlói kártyával, Erste SuperShop Bankkártyával vagy Erste SuperShop Hitelkártyával tud.
A SuperShop ideiglenes kártyával kapcsolatosan felmerülő kérdésekre a legkönnyebben a Gyakran ismételt kérdések menüpontban találhatunk választ.

SuperShop társkártya

Gyűjtse családjával, barátaival együtt a SuperShop pontokat!
Vonja be őket is a pontgyűjtésbe a SuperShop társkártya segítségével!
A SuperShop társkártya egy olyan aktív SuperShop kártya, amely külön ügyfélazonosítóval rendelkezik (például családtag, barát, ismerős nevére szól), de a főkártyával közös pontfolyószámlán gyűjti a pontokat.
Azaz a pontközösségbe tartozó kártyabirtokosok egy közös pontfolyószámlára gyűjtik a SuperShop pontokat, és bármelyikük szabadon felhasználhatja a közösen gyűjtött pontokat, függetlenül attól, hogy ki milyen arányban járult hozzá a gyűjtéshez.
Rendelkező nyilatkozat: minden esetben, ha a közös folyószámla alapállapotával kapcsolatos változást kezdeményez bármely pontközösségi tag (főkártya vagy társkártya birtokosa), akkor ezt minden érintett együttes nyilatkozatával lehet megtenni.

Pontok, amiket érdemes gyűjteni

Alappontok

SuperShop kártyája átnyújtásával minden fizetéskor jóváírunk önnek 100 vagy 200 forintonként 1 pontot, illetve 1 liter üzemanyag után 1 pontot.

Dupla pontok

Vásároljon születés- és névnapján is, amikor dupla pontokkal kedveskedünk önnek!
Ne felejtse el megadni névnapját is a kártyaigénylő lapon, hogy mindkét alkalommal megajándékozhassuk.

Akciós pontok

Növelje gyorsabban pontegyenlegét! Vegyen részt a SuperShop partnerek pontakcióiban és nyereményjátékaiban!

Erste extra pontok

Váljon profi pontvadásszá! Hogy extra gyorsan gyarapodhassanak pontjai kártyáján, járjon nyitott szemmel a SuperShop beváltóhelyeken, vegye észre az éppen aktuális akciós ajánlatokat, legfrissebb pontakciókat, nyereményjátékokat és egyet se hagyjon ki belőlük!
SuperShop törzsvásárlói kártyát az Új SuperShop törzsvásárlói kártya igénylése menüpontban, vagy a SuperShop partnereknél található igénylőlapon igényelhet.

Erste SuperShop Bankkártya

2018. július 2-től a Bank új Erste SuperShop Bankkártya főkártya igénylést nem fogad be. A már kibocsátott, élő lakossági bankszámlához kapcsolódó Erste SuperShop Bankkártyákhoz 2018. október 31-ig igényelhető társkártya. 

Már rendelkezik SuperShop törzsvásárlói kártyával?
Szeretne vásárlásaival még több SuperShop pontot gyűjteni?
Az Erste SuperShop Bankkártyával ez is lehetséges!
Erste SuperShop Bankkártyával minden pontot megduplázhat!
Vásároljon a SPAR Csoport üzleteiben, az OMV töltőállomásokon vagy a BURGER KING® éttermeiben és fizessen Erste SuperShop Bankkártyával, hogy minden elköltött 100 Ft után +1 Erste extra pontot írhassunk jóvá kártyáján, az alappontokon felül!
Az OMV-nél még ennél is többet kaphat!
Ha bármelyik OMV töltőállomáson Erste SuperShop Bankkártyával fizeti tankolását, akkor 100 Ft-onként adunk önnek 1 pontot, nem pedig 1 literenként. Ehhez még hozzáadódnak az Erste Banktól kapott + pontok, így 300 Ft fölötti üzemanyagár esetén literenként minimum 6 forintot visszakap kártyájára.

Az Erste SuperShop Bankkártya legjobb tulajdonságai

2az1-ben
Bankkártya és a SuperShop kártya egyben, azaz fizetésre és pontgyűjtésre egyaránt használható.
Egy érintéses fizetésre alkalmas
Az egy érintéses fizetéssel kényelmesen és gyorsan vásárolhat bankkártyájával. A mindennapos, kis összegű fizetések mellett nagyobb összegű vásárlások során is élvezheti az egy érintéses vásárlás előnyeit világszerte, az érintőkártya elfogadóhelyeken.
Gyorsabb pontgyűjtés
Ha az Erste SuperShop Bankkártyát választja, az Erste extra pontokkal gyorsabban gyűlnek a pontjai.
Díjmentes készpénzfelvétel
A TeleBank és NetBank, illetve SMS KártyaŐr szolgáltatás bizonyos feltételek teljesülése mellett.
További részletek az Erste SuperShop Bankkártyáról itt olvashatók.
Az Erste SuperShop Bankkártya az Erste Bank fiókjaiban igényelhető.

Erste SuperShop Hitelkártya

2018. július 2-től a Bank új Erste SuperShop Hitelkártya főkártya igénylést nem fogad be. A már kibocsátott, élő Erste SuperShop Hitelkártya főkártyákhoz 2018. október 31-ig igényelhető társkártya.

Már rendelkezik SuperShop törzsvásárlói kártyával?
Szeretne vásárlásaival még több SuperShop pontot gyűjteni?
Az Erste SuperShop Hitelkártyával akár tripla gyorsan gyűjtheti pontjait!
Erste Hitelkártya +2 pontot jelent önnek!
Fizessen minél többször Erste SuperShop Hitelkártyájával a SPAR Csoport üzleteiben, az OMV töltőállomásokon vagy a BURGER KING® éttermeiben és szerezzen minden alappont mellé +2 SuperShop pontot minden elköltött 100 Ft után.

Az OMV-nél literenként akár 9 Ft-ot is visszakaphat

Tankoljon az OMV töltőállomásokon, és fizessen Erste SuperShop Hitelkártyával, hogy 100 Ft-onként kapjon 1 pontot, ne pedig literenként. A 100 Ft-onként járó pontok mellé az Erste Bank is ad +2 pontot, így akár vásárlása 3%-át visszakaphatja pontok formájában.
Ez 300 Ft fölötti üzemanyagár esetén literenként minimum 9 forintot jelent!
A Erste SuperShop Hitelkártyájával mindenhol pontot ér a fizetés!
Fizessen Erste SuperShop Hitelkártyájával a SuperShop partneri körön kívüli üzletekben – belföldön vagy külföldön – és az Erste Bank 100 forintonként 1 pontot ad önnek.

Az Erste SuperShop Hitelkártya legjobb tulajdonságai

2az1-ben
Hitelkártya és a SuperShop kártya egyben, azaz fizetésre és pontgyűjtésre egyaránt használható.
Egy érintéses fizetésre alkalmas
Az egy érintéses fizetéssel kényelmesen és gyorsan vásárolhat bankkártyájával. A mindennapos, kis összegű fizetések mellett nagyobb összegű vásárlások során is élvezheti az egy érintéses vásárlás előnyeit világszerte, az érintőkártya elfogadóhelyeken.
Extragyors pontgyűjtés
Ha az Erste SuperShop Hitelkártyát választja, az Erste extra pontokkal gyorsabban gyűjtheti pontjait.
Díjmentes TeleBank és NetBank, illetve SMS KártyaŐr szolgáltatás.
Erste SuperShop Hitelkártya THM: 39,40%
További részletek az Erste SuperShop Hitelkártyáról és a THM-ről itt olvashatók.
Az Erste SuperShop Hitelkártya az Erste Bank fiókjaiban igényelhető.

SuperShop NFC kártya

Kedves Kártyabirtokosaink!
Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a Telekom hálózatában nyújtott MobilTárca szolgáltatás megújul!
A SuperShop NFC kártyával rendelkző kártyabirtokosok meglévő NFC törzsvásárlói kártyájukat - előreláthatóan 2017. március 31-ig - változatlan feltételek szerint használhatják. A megújult szolgáltatás bevezetését a meglévő szolgáltatás folytatásaként tervezzük.
A SuperShop és Partnerei folyamatosan dolgoznak azon, hogy az Önök mobil pénztárcája a lehető legmodernebb informatikai megoldásokkal, a lehető legkényelmesebb módon, a lehető legtöbb vevőelőnyt biztosítsa Önöknek. Ahogy a SuperShop NFC kártya, úgy az új megoldás is az Önök kényelmét állítja a középpontba, ám terveink szerint még szélesebb szolgáltatási kört nyújtva.
Köszönjük, hogy igénybe veszi a SuperShop NFC kártya nyújtotta előnyöket! Természetesen elsőként értesítjük az új megoldás részleteiről és személyes, közvetlen kommunikációval fogjuk segíteni a megújulás folyamatában!
A megújulás miatt SIM-kártya cserére nem lesz szükség. A plasztik SuperShop kártya funkciói folyamatosan, változatlanul működnek a jövőben is.