Kedvezményes vásárlást biztosít a partnerek üzleteiben.


15 év, 1266 elfogadóhely, 1 millió kártyatulajdonos

Cégünk Magyarország legnagyobb létszámmal működő - nem MLM - kedvezményrendszerét üzemelteti és fejleszti. Célunk, hogy az Euro Discount Club logós kártyák használatával mind a vásárlók, mind a kártyakibocsátók, mind az elfogadóhelyek jól járjanak.
Az elmúlt években továbbfejlesztettük, valamint szabadalmaztattuk rendszerünket, jövő nyártól Benefit Barcode néven már globálisan fogunk szolgáltatni. Az új fejlesztés többnyelvűen, már teljesen automatizált módon működő - már akár applikációval megjeleníthető, virtuális kártya - értékesítő, tagdíjbegyűjtő és (tag)nyilvántartó, valamint diszkont szolgáltatást és egyéb előnyöket biztosító platformot fog biztosítani a felhasználók számára.
Az új rendszer lényegét megismerheti az alapítónk, valamint a három új tulajdonostársa prezentálásában. Azoknak, akik tulajdonosként szeretnének a két év alatt - nagy eséllyel - több tízszeresérő növekedő nemzetközi cég sikerének részesei lenni, csak EDC logóhasználati jogot kell vásárolniuk az üzleti tervünket is tartalmazó oldalon látható feltételekkel.
Számtalan előnyt nyújtunk a kibocsátó partnereknek, az elfogadóknak és a kártyabirtokosoknak egyaránt
A kibocsátó partnernek jelentkező egyesületek, szakmai szervezetek, önkormányzatok és non-profit egyesületek a tagkártya kiegészítő funkciójaként nyújthatják át tagjaiknak a kedvezményes vásárlás lehetőségét, és a tagdíj sokszorosával növelhetik meg a szervezet bevételeit. Az elfogadóhelyek számos új vásárlóhoz juthatnak, hiszen az állandó, átlagosan 11,4 százalékos kedvezményt minden ügyfél igyekszik kihasználni. A kártyabirtokosok pedig élvezhetik a kedvezményes vásárlás minden előnyét, hiszen nem kell az időszakos akciók határidejét figyelniük, és kártyájukat az ország számos pontján, összesen mintegy 1266 elfogadóhelyen használhatják. A kártyaelfogadó helyek számára előnyt jelent, hogy nem kell egy új kártyaelfogadó-rendszert felépíteniük és üzemeltetniük; illetve annak folyamatos fejlesztéséről is mi gondoskodunk; az elfogadóhelyek pedig folyamatosan élvezhetik ennek előnyeit.
Folyamatosan bővítjük partnereink számát
Vállalkozásunk időközben cégcsoporttá nőtte ki magát, és folyamatosan bővítjük mind a kibocsátó partnerek, mind az elfogadóhelyek, mind a kártyabirtokosok számát. Mára mintegy 1 millió 100 ezer kártyabirtokos használja örömmel a kedvezményeket: megyénként átlagosan 40 ezer, a fővárosban pedig 400 ezer kártyatulajdonos vásárol olcsóbban az EDC-kártyákkal. A kártyák előnye, hogy használatukkal az épp akciós termékekre is jár kedvezmény.
Segítünk az egyesületeknek többletbevételhez jutni
Az ötféle típusú (Basic, Light, Classic, Silver, Gold) kártya beszerzése a kibocsátóhelyek számára egyszeri költséget – kártyaterv, gyártási költség, kedvezményes vásárlás költsége – jelent, amely mennyiségtől függően kártyánként akár mindössze néhány száz vagy ezer forint. A cégek és egyesületek a kártyahasználatból származó jutaléknak köszönhetően ennek sokszorosát könyvelhetik el később bevételként, a kártyabirtokosok pedig évi több tíz- vagy százezer forintot spórolhatnak meg. Cégünk célja, hogy vásárlói klubunk a jövő évre elérje a 10 ezres elfogadóhely-, illetve a 3 milliós taglétszámot. Ha kibocsátó partnerként vagy elfogadóhelyként szeretné növelni bevételeit, csatlakozzon klubunkhoz! A csatlakozás feltételeiről olvasson tovább oldalunkon.


Kártyalogó-típusaink, illetve azok szolgáltatásai:
* Félkedvezmények 72 elfogadóhelyen.
Érvényben lévő kártyák száma: ezer

* Kedvezmények 72 elfogadóhelyen.
Érvényben lévő kártyák száma: ezer

* Általános kedvezmények 1266 elfogadóhelyen.
Érvényben lévő kártyák száma: ~930 ezer

* Általános kedvezmények 1266 elfogadóhelyen.
* Dupla kedvezmények 289 elfogadóhelyen.
Érvényben lévő kártyák száma: ~220 ezer

* Általános kedvezmények 1266 elfogadóhelyen.
* Dupla kedvezmények 289 elfogadóhelyen.
Forgalomnövelés kiskereskedők számára.
Érvényben lévő kártyák száma: ~90 ezer